Fotoalbums

Fotoalbum Kindershows & Attracties  Fotoalbum Kindershows & Attracties
Fotoalbum Kindershows & Attracties  Fotoalbum Kindershows & Attracties

Kindershows & Attracties

Laatste nieuws

2018 goed van start!

Bumble Fun wenst iedereen natuurlijk de beste wensen voor het nieuwe jaar! Hopelijk wordt 2018 voor iedereen een mooi, gezond en feestelijk jaar.

Dit jaar willen wij iedereen weer blijven verrassen met ons entertainment en bovenal onze Ballon decoraties.
Sinds een aantal jaren verzorgen wij ballon decoraties naast ons entertainment en het neemt een steeds groter aandeel in ons bedrijf aan.
Wat wij zelf erg leuk vinden!

2018 zijn wij dan ook van start gegaan met al vele ballon decoratie. Wat wij zelf al een erg mooie opdracht vonden was de overdracht van het Schip van Van Dijke Maritime Services.
Een speciale opdracht en een mooie opdracht.
Wij hebben de ballon decoraties mogen verzorgen, maar ook de opblaasbare champagnefles met ballonnen en de blauwe lopers met de mooie afzetpaaljes en afzetkoorden.
Alles in de bedrijfskleuren, wat het plaatje helemaal af maakte. Zo ziet u maar de mogelijkheden zijn groot bij Bumble Fun.

Bent u ook op zoek naar een totaal concept voor uw bedrijf, in de bedrijfskleuren? Neem contact op met ons en we bekijken samen de mogelijkheden!
Wij zijn te bereiken op 0416-343547 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Goochelen, Ballonnen, alles voor uw Feest!

Geeft u binnenkort een feest? Ziet de feestzaal er toch een beetje kaal uit? 
Neem dan contact op met Bumble Fun. WIj kunnen uw feestzaal net dat beetje extra geven.

Door aankleding met ballonnen kunt u op een relatief goedkope manier de feestzaal extra leuk aankleden! Vraag altijd om voorbeelden of kom vrijblijvend langs en wij geven u graag de ideeen.
Bij Bumble Fun kunt u ook in de avonduren terecht, wij staan graag voor onze klanten klaar!

Daarnaast kunnen wij u ook Tafelgoochelaar Magic-E aanraden. De tafelgoochelaar welke uw gasten zal doen verbazen en waar iedereen nog lang over na praat.
Tafelgoochelaar Magic-E boekt u op dit moment zelfs met 10% korting!

De laatste maanden van het jaar staan wij graag voor u klaar!
Sinterklaas zijn agenda beheren wij ook, al begint deze aardig vol te raken we kunnen altijd kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Neem altijd contact met ons op en we bekijken graag de mogelijkheden voor u.

Met veel plezier knutselen?

Knutselen uw kinderen ook altijd met veel plezier? In Maart boekt u ons knutselterras met 10% korting.

Wij kunnen het knutselterras verzorgen in zeer veel thema's, vraag daarom altijd aan ons wat de mogelijkheden zijn voor u.
Wat dacht u van een Paasknutselterras? Of een knutselterras met uw Koningsdagactiviteiten?
Het is allemaal mogelijk bij Bumble Fun.Volgt u ons ook al op Facebook? Wij hebben daar namelijk iedere maand een speciale actie.
Deze maand wordt het een actie gericht op onze ballon decoraties, mis deze dus zeker niet!

 

Liefde voor Ballonnen

Zoals u wel gemerkt heeft hebben wij een grote voorliefde voor Ballonnen.

Ballonnen zijn feestelijk, maar kunnen zeker ook een andere betekenis hebben. Wij leveren ballonnen voor alle geledenheden, maar ook hebben wij Ballonnenartiesten voor u.
Omdat wij een grote voorliefde hebben voor ballonnen en februari de maand van de liefde is krijgt u deze maand maar liefst 10% korting op onze Ballonnenartiest.
Boek daarom snel uw Ballonnenartiest voor in 2017 en profiteer van een leuke en liefdevolle korting van Bumble Fun.

Naast onze ballonnenartiesten leveren wij ook vele Ballondecoraties. Op 14 februari de dag van de liefde kunnen wij ook uw geliefde verrassen met een mooie ballon. Neem contact met ons op en wij verzorgen de juiste Ballon decoratie op natuurlijk het juiste adres.

Op Facebook hebben wij tot 14 februari een leuke actie i.s.m. Bloemenstein bloemen en planten. Onlangs hebben wij een mooi reclamebord bij dit bedrijf te Kaatsheuvel mogen plaatsen en daarom vieren we dit met een speciale actie.
Indien u onze Pagina een like geeft en ook de Pagina van Bloemenstein, ons bericht deelt dan maakt u direct kans op een mooie Ballon Pilaar met verse bloemen!
Bekijk snel onze Facebookpagina voor de actie!

Wij wensen u alvast een fijne Valentijnsdag toe.

Offerte aanvraag

Bel mij terug

Graag uw naam en telefoonnummer

volg ons ook op:
copyright Bumble Fun©. Alle rechten voorbehouden.     Webdesign De Creatoren