Fotoalbums

Fotoalbum Kindershows & Attracties  Fotoalbum Kindershows & Attracties
Fotoalbum Kindershows & Attracties  Fotoalbum Kindershows & Attracties

Kindershows & Attracties

2018 goed van start!

Bumble Fun wenst iedereen natuurlijk de beste wensen voor het nieuwe jaar! Hopelijk wordt 2018 voor iedereen een mooi, gezond en feestelijk jaar.

Dit jaar willen wij iedereen weer blijven verrassen met ons entertainment en bovenal onze Ballon decoraties.
Sinds een aantal jaren verzorgen wij ballon decoraties naast ons entertainment en het neemt een steeds groter aandeel in ons bedrijf aan.
Wat wij zelf erg leuk vinden!

2018 zijn wij dan ook van start gegaan met al vele ballon decoratie. Wat wij zelf al een erg mooie opdracht vonden was de overdracht van het Schip van Van Dijke Maritime Services.
Een speciale opdracht en een mooie opdracht.
Wij hebben de ballon decoraties mogen verzorgen, maar ook de opblaasbare champagnefles met ballonnen en de blauwe lopers met de mooie afzetpaaljes en afzetkoorden.
Alles in de bedrijfskleuren, wat het plaatje helemaal af maakte. Zo ziet u maar de mogelijkheden zijn groot bij Bumble Fun.

Bent u ook op zoek naar een totaal concept voor uw bedrijf, in de bedrijfskleuren? Neem contact op met ons en we bekijken samen de mogelijkheden!
Wij zijn te bereiken op 0416-343547 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte aanvraag

Bel mij terug

Graag uw naam en telefoonnummer

volg ons ook op:
copyright Bumble Fun©. Alle rechten voorbehouden.     Webdesign De Creatoren