Sinterklaas bezoekt bedrijven

Sinterklaas bezoekt bedrijven

Sinterklaas is onderweg naar Nederland. 17 November komt hij aan in Zaanstad en net daarna al in Sprang-Capelle en Waalwijk. De week daarna zal Sinterklaas ook de bedrijven gaan bezoeken.

Bij Bumble fun staat er een gezellige periode voor de deur. Vol spanning wachten wij natuurlijk ook op de Sint! Gelukkig weten wij zeker dat hij aan komt in Nederland.
Wij verlenen namelijk onze medewerking aan de Sinterklaas intocht in Sprang-Capelle en Waalwijk. Sinterklaas is ook blij dat wij zijn agenda beheren. Zoveel bezoeken dat is bijna niet bij te houden voor deze oude baas.
Sinterklaas heeft het er namelijk druk mee. Er staan namelijk weer veel bezoeken gepland. Veel bedrijven vieren nog een Sinterklaas feest en dat is natuurlijk erg leuk en gezellig. Bumble Fun verzorgt uitsluitend professioneel Sinterklaas entertainment voor bedrijven. Zo kunt u denken aan complete Sinterklaas shows, voorprogramma’s, bezoeken van Sinterklaas en zijn pieten, maar ook de leukste ballonnenpieten.

Wij willen dan ook iedereen een fijne Sinterklaas periode toewensen en wilt u alvast een show boeken voor 2019? Reserveer dan alvast uw plaats!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *