Referenties

Voor de eerste keer zaken met ze gedaan en dat is ons goed bevallen. Goed contact en duidelijk overleg, waardoor duidelijke afspraken. Nette service.

Hanneke Kraaij / Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V.

De ballondecoraties zien er altijd leuk uit en Bumble Fun levert keurig op tijd.

Rosanne van Wijk / Fletcher Hotels

Mijn ervaringen met Bumble Fun zijn super! Ik heb nu verschillende keren ballonaankleding besteld voor een open dag bij Fontys Hogescholen. Alles werd exact volgens afspraak geleverd. Evenals een last minute bestelling, zonder problemen!

Anneke van Beek-Petersen / Fontys Hogeschool

“Samenwerken met Bumble Fun is altijd goed. Snelle service, er wordt goed geluisterd naar de wensen. Ook tijdens het evenement is Bumble Fun altijd op tijd en zeer representatief en flexibel als er wat wijzigt op de dag zelf. Ik beveel Bumble Fun aan iedereen aan!”

Rick van Dijk / Experience island

Ook wij hebben bij de Nederlandse Loterij gebruik gemaakt van de diensten van Bumble Fun.
Een fijn flexibel bedrijf dat ook zelf met leuke ideeën komt !
Kortom als je een feestje hebt zal ik niet twijfelen om de professionele gezellige leuke diensten van Bumble Fun in te zetten.

Peter Spruijt / Nederlandse Loterij

Bij trekkertrek Kaatsheuvel genieten de kinderen ieder jaar weer van het Springkussen! De ballon decoratie zorgt voor extra aankleding en trekt aandacht bij de ingang.
Ieder jaar weer top verzorgt.

Jasper Lankhaar / Trekkertrek Kaatsheuvel

Wat Bumble Fun zo bijzonder maakt is het feit dat ze altijd “gewoon” zijn gebleven.
Of je nu een klant bent met hele grote wensen of een klant bent met minder grote wensen, ze denken altijd met je mee om samen tot een geweldig resultaat te komen!
Kortom wij zijn al jaren tevreden klant van Bumble Fun.

Garry van der Heijden / DA drogisterij & MOOI parfumerie Jessica

Wij organiseren dit jaar al voor het 14 de jaar de Wandelbosmarkt een groot evenement in Tilburg West. Al vanaf het prille begin werken we samen met de mensen van Bumble Fun. Zij verzorgen bij ons alle activiteiten voor de kinderen. De kinderen genieten daar met volle teugen van, en ze staan ’s morgens al te wachten totdat de mensen van Bumble Fun arriveren.Het is altijd tot de puntjes goed verzorgd en alle afspraken worden altijd goed nagekomen. Kortom het is altijd een geslaagd feest als Bumble Fun is geweest !!
Wilt U iets leuks en iets speciaal organiseren wij spreken uit ervaring en kunnen daarom de activiteiten van Bumble Fun zeker aanbevelen.

Gerard van der Made / Wandelbosmarkt Tilburg

Ik doe al jaren zaken met het bedrijf Bumble Fun , met grote tevredenheid kan ik u vertellen dat wij welke af er ook gemaakt word we altijd tot leuke ideeën komen geen idee is haast te gek . Met elke modeshow maakt Bumble Fun er weer een feestje van . Afspraken worden goed nageleefd en dat is nu het mooie van dit bedrijf nooit een teleurstelling. Wij gaan er bij Maatje eer Mode Waalwijk weer een feestje van maken 25 en 26 Maart.
tot slot wil ik zeggen !
Mensen heeft u een feestje met dit bedrijf kun je eerlijk zaken doen en niet duur .

Ada van den Bosch / Maatje Meer Mode Waalwijk

”Bumble Fun is jaren onze partner in alle meest voorkomende versieringen van ons evenement Zeepkistenrace Elshout. De Feesttent, Startplek van de race en alle hekken rondom de Zeepkistenrace zijn al jaren versierd door de hulp van Bumble Fun. Ook het advies hoe zaken aan te pakken en het snelle handelen spreekt ons super aan! Daarnaast is Bumble Fun de ideale partner omtrent grote springkussens die de kinderen echt als attractie zien.

Berry / Zeepkistenrace Elshout

Al een aantal jaren regelen wij via Bumble Fun een bezoekje van sinterklaas en een paar pieten. Dit verloopt altijd naar volle tevredenheid. Sinterklaas en zijn pieten hebben altijd een leuke verhaallijn waaromheen leuke spelletjes met de kinderen gedaan worden.
Ze hebben aandacht voor elk kind, alle verhalen worden met enthousiasme aangehoord en alle tekeningen worden bewonderd. Ook de kinderen die liever wat meer op de achtergrond blijven bij papa en mama worden niet vergeten.
Alle kinderen genieten zichtbaar van het jaarlijkse bezoek! Echt een aanrader.

Tanja Crul / Livinstone

Wij van de Vereniging Koninginnedag Besoyen werken al enkele jaren samen met Bumble fun en zijn zeer tevreden altijd komen ze met nieuwe en mooie ideeën om ons evenement aan te kleden met ballonbogen en diverse andere specialiteiten .Mooie dingen voor een goede betaalbare prijs .
Ook dit jaar wordt ons evenement weer aangekleed door Bumble fun en komen ze weer met mooie ideeën om de kinderspelen nog aantrekkelijker te maken .

Ed Boertje / Vereniging Koninginnedag Besoyen