Black friday ballonnenbogen actie!

black friday ballonnenbogen actie

Black friday ballonnenbogen actie! Vrijdag 23 november 2018 hebben wij de speciale Black friday ballonnenbogen actie! Black friday wordt ook in Nederland steeds populairder. Zo zijn er steeds meer acties en profiteren veel mensen van leuke kortingen. Ook bij Bumble Fun te Waalwijk kunt u profiteren van een mooie korting. Wij hebben op deze speciale […]

Sinterklaas bezoekt bedrijven

Sinterklaas bezoekt bedrijven Sinterklaas is onderweg naar Nederland. 17 November komt hij aan in Zaanstad en net daarna al in Sprang-Capelle en Waalwijk. De week daarna zal Sinterklaas ook de bedrijven gaan bezoeken. Bij Bumble fun staat er een gezellige periode voor de deur. Vol spanning wachten wij natuurlijk ook op de Sint! Gelukkig weten […]

Welkom op de vernieuwde website van Bumble Fun

Bumble Fun laat elk event slagen

Trots kunnen wij u melden dat vanaf medio April wij een geheel vernieuwde website hebben. Dit om u nog beter van dienst te zijn en een beter overzicht te geven van onze producten.

Op deze pagina gaat u ons laatste nieuws aantreffen. Op gebied van Kindershows & Attracties, maar natuurlijk ook van onze Ballondecoraties!

Ga ons dus zeker in de gaten houden en wilt u zeker er van zijn dat u op de hoogte blijft, schijf uzelf dan in voor onze nieuwsbrief!