Veel gestelde vragen

U kunt hier onze meest gestelde vragen terug lezen, staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een e-mail en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk.

Wij leveren 7 dagen per week. Op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag van 7:00 uur – 22:30 . Dinsdag, woensdag en donderdag van 7:00 uur – 17:00 uur. Levertijden buiten onze standaard tijden altijd in overleg.

Alle helium ballonnen van 30-35 cm zweven gemiddeld 10-12 uur. Soms zweven ze langer, maar dit is de gemiddelde tijd. De omgevingstemperatuur is een belangrijke factor hierin.

Er bestaan twee soorten ballonnen, namelijk Latex en Folie ballonnen. Latex ballonen zijn de enige soort ballonnen die gebruikt worden bij oplatingen en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Ze worden gemaakt van het sap van rubberbomen en een Latex ballon doet er ongeveer even lang over om af te breken als een Eikenblad.

Oplaten van helium ballonnen tijdens een wedstrijd welke door Bumble Fun verzorgt worden zijn niet schadelijk voor het milieu! Wij gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbare ballonnen en biologisch afbreekbaar touw. Ballonnen welke vaak gevonden worden langs stranden en dergelijke zijn vaak bevestigd aan lint en gebonden in een cluster. Latex ballonnen stijgen heel hoog in de lucht en bevriezen daar vaak, waardoor ze meestal in kleine stukjes terug naar de aarde dwarrelen.
Onze ervaring is dan ook dat de kaartjes gevonden worden zonder ballonnen.
Folie ballonnen daarentegen gebruiken wij niet voor wedstrijden en als wij deze vullen, bevestigen wij deze altijd aan een gewicht.

Voor onze ballondecoraties geld vandaag besteld, morgen geleverd mits wij de gewenste kleuren op voorraad hebben. Wilt u zeker zijn van de gewenste kleuren dan is ons advies om 7 dagen van te voren te bestellen.
Bij onze kindershows & Attracties geldt hetzelfde mits de beschikbaarheid dit toelaat. Wilt u hier zeker zijn van uw gewenste product reserveer dan 4 weken van te voren.

De springkussens worden opgevouwen als een soort pakket. Dit pakket is vrij groot en daarom adviseren wij de springkussens te vervoeren per aanhanger. Indien u een grote auto heeft is het ook mogelijk. U dient rekening te houden met een pakket van minimaal 1.5 meter bij 1.5 meter.

Stuur ons een email