Gender Reveal

Zijn jullie zwanger? Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Jullie willen graag een gender reveal party organiseren, maar hoe ga je het geslacht bekend maken?
Natuurlijk met een mooie gender reveal ballon!

Bij ons kunnen jullie een ballon bestellen zonder dat jullie zelf het geslacht al weten. Laat de verloskundige een briefje in een envelop doen met daarop het geslacht, wij zullen dan de juiste kleur vulling in de ballon doen. Natuurlijk kan het ook als jullie het zelf al weten, maar alleen nog aan familie en vrienden bekend willen maken. Dan mogen jullie zelf de kleur aan ons vertellen. Wordt het Roze of Blauw? Altijd weer een erg leuke verrassing!

Verder kunnen wij de ballon vullen op diverse manieren. Zo kunnen wij de ballon vullen met confetti, maar ook met mini ballonnen of juist met beide. Vinden jullie het moeilijk om een beslissing te maken, waarmee wij de ballon mogen vullen. Klik dan HIER voor diverse filmpjes. Deze filmpjes hebben wij gekregen van klanten, maar hopelijk maakt het de keuze dan iets makkelijker, zodat jullie kunnen zien wat er gebeurt!

Willen jullie de Gender Reveal ballon ophalen? Natuurlijk is dit mogelijk. Bumble fun zorgt dat de ballon op het juiste tijdstip gevuld klaar staat! Leveren kan natuurlijk ook en dit is in de Gemeente Waalwijk gratis. Daarbuiten berekenen wij leverkosten. Zo leveren wij o.a. in Kaatsheuvel, Loon op Zand, Drunen, Elshout, Haarsteeg, Raamsdonk, Raamsdonksveer, Breda, Oosterhout, Tilburg, Den Bosch, Vlijmen en vele andere plaatsen!
Neem contact met ons op via 0416 343 547 of info@bumblefun.nl en wij zorgen voor een mooie Gender reveal ballon.

Gender reveal ballon