Helium ballonnen anno 2019

Koningsdag ballon decoratie

Er is de laatste tijd veel te doen over helium ballonnen en inderdaad er is veel op de markt wat zeker niet de lucht in moet gaan. Maar er zijn ook zeker momenten waarop wij achter de beslissing staan om een ballon op te laten!

Weet u het nog? Tot een paar jaar geleden werden er vele ballon wedstrijden gehouden met Koninginnedag. Ja toen heette het nog Koninginnedag! Wat was je trots als jou ballon dan gevonden werd. Het maakte je eigenlijk niet uit waar, natuurlijk was het leuk als het kaartje terug kwam uit het buitenland. Wat was je dan verrast en blij. Bij Koningsdag hoort dit helaas niet meer, maar gelukkig hebben we de foto nog.

Wel willen we jullie iets meer vertellen over helium ballonnen vandaar dit artikel.

Een helium ballon zomaar op laten zullen wij ook niet adviseren. Indien je toch een ballon op wilt laten doe het dan op een verantwoorde manier. Zo leveren wij uitsluitend biologisch afbreekbare ballonnen. Onze ballonnen worden namelijk gemaakt uit natuurlijke latex welke uit bomen wordt gehaald. Daarnaast leveren wij ook uitsluitend biologisch afbreekbaar touw bij deze ballonnen.
Hierdoor is de ballon geheel biologisch afbreekbaar en dat is wat we wensen!!

Een plastic of folie ballon hoort dus zeker niet in de lucht en daarna neer te komen. Hierdoor komt er alleen maar meer plastic op plaatsen waar we het niet wensen. Maar er is dus een groot verschil met plastic ballonnen en latex ballonnen. Wij weten dat hier helaas veel verwarring over is, maar er is dus een verantwoorde manier om een ballon op te laten.

Zo leveren wij ook helium ballonnen bij uitvaarten voor kinderen. Dan heeft een ballon een speciale betekenis en dan zorgen wij dat de laatste wens uit zal komen!

Verder kunt u ook helium ballonnen gebruiken als decoratie. Dan worden de ballonnen bevestigd aan een mooi gewichtje en heeft u een feestelijke tafel aankleding. Daarnaast zijn er nog vele andere manieren om helium ballonnen een feestelijke uitstraling te laten geven.

Zo zie je een helium ballon kan ook zeker op een verantwoorde manier!