Kerst drive thrue

Magic Santa

Ga je een Kerst drive thrue organiseren of wil je extra aankleding bij jou winkel tijdens de kerstdagen? Graag de 1,5 meter afstand duidelijk maken, maar weet je niet hoe? Bestel onze leuke ballonnen kerstbomen nu met maar liefst 25% korting!

Even een aantal ideeën voor je op een rij:
Open de kerst drive thrue met een mooie ballonnenboog in Kersttinten en plaats enkele kerstbomen langs de drive thrue. Zo komen alle gasten toch geheel in de kerstsfeer! Wist je dat wij zelfs een ballonnenboog hebben waar een normale auto onder door kan rijden, dat is toch echt een spektakel!
Aandacht trekken bij je winkel of showroom? Plaats 2 mooie ballonnen kerstbomen bij de ingang en jou klanten krijgen een vrolijk welkom.
Wil je de 1,5 meter duidelijk kenbaar maken? Maar ben je de oranje pionnen of het afzetlint een beetje beu? Plaats dan een aantal ballonnen kerstbomen op 1,5 meter afstand van elkaar!

Vindt je dit allemaal heel leuk, maar zoek je meer entertainment voor in de wachtrij welke je verwacht? Neem dan eens een kijkje op de site van Magic Santa. Magic Santa verrast jou klanten met spectaculaire goocheltrucs en bijzondere ballon creaties. De Kerst act van 2020 en geheel corona proef!