Nieuw: Folie ballonnen

Folie ballon verjaardag rose gold

Corona heeft veel te weeg gebracht bij iedereen, maar wij bekijken het graag positief! De eerste week van de intelligente lock down, kregen wij vele annuleringen te verwerken, de schrik zat er toch wel even goed in. Ons motto bleef wel steeds, gezondheid staat op nummer 1. En dat is in onze ogen nog steeds het aller belangrijkste.
Natuurlijk zijn we toen gaan bekijken oké wat kunnen we nog wel? We kunnen van ieder klein feestje toch een mooi feest proberen te maken. Gelukkig denken jullie onze klanten ook zo. De verjaardagspartijtjes kunnen niet door gaan, maar een mooie folie ballon of ballonpilaar naast de deur mag en kan wel.
Voor ons als bedrijf was dit zeker even schakelen en soms nog steeds! Maar al onze folie ballonnen staan intussen op de website. Daarnaast zijn wij ook bezig om nog leuke cadeauballonnen te ontwikkelen. Corona heeft dus bij ons ook zeker iets goed gebracht. Steeds kwamen we maar niet toe aan dit soort producten en nu hebben we er tijd voor en deze dan ook goed geïnvesteerd! Wij zijn nog lang niet klaar met het toevoegen van alle producten, maar het begin is er!
Ben je dus op zoek naar een leuk cadeau? Een mooie folie ballon? Bekijk dan zeker de pagina FOLIE BALLONNEN.
Check ook regelmatig deze link, want er zal nog meer volgen!