Prijs wijzigingen, waarom?

Prijsverhoging

Overal hoor en zie je het, prijsverhogingen.
Wij hadden gehoopt dat het bij ons niet nodig was. Alleen helaas is het nodig.

Verschillende leveranciers hebben al tweemaal de prijzen verhoogt en wij zijn hier steeds niet in mee gegaan met onze prijzen. We wilde dit niet voor onze klanten. We willen kwaliteit leveren voor een mooie prijs.
Maar nu na weer een prijsverhoging bij onze leveranciers zijn we genoodzaakt mee te moeten. We kunnen helaas niet anders meer dan ook onze prijzen te verhogen.

 

Waar heeft dit mee te maken?

Als eerste is de prijs van helium aanzienlijk gestegen. Helium wordt gebruikt in het Ziekenhuis en dit verbruik gaat voor op recreatief gebruik. Dat is natuurlijk logisch. Alleen de bronnen waaruit helium wordt gewonnen raken steeds leger. Hier is nog geen oplossing voor en hierdoor wordt de prijs van de helium voor recreatief gebruik steeds duurder. Ziekenhuizen gaan voor, waar wij natuurlijk achter staan!
Wij zijn dan ook bezig om tafeldecoraties te maken met lucht, maar hierin hebben we nog niet het resultaat wat we zouden wensen. Zodra dit wel is zetten wij deze natuurlijk online.

 

Waar heeft het nog meer mee te maken?

Afgelopen jaar was er ook corona in het land waar de ballonnen gemaakt worden. In dit land hadden ze andere regels voor het volk en hierdoor kwam de productie van onze ballonnen ver stil te liggen. De fabriek kwam nog aan een productie van ongeveer 60% van normaal. Dit hebben we gemerkt! Heel vaak waren ballonnen al snel uitverkocht en moesten we weer wachten op de volgende zending. Dit duurde veel langer dan verwacht.
De fabriek hoop in 2022 weer volledig te kunnen draaien en wij hopen dan ook alles weer normaal te kunnen leveren.
Natuurlijk zit hier wel een maar aan, namelijk Corona! Ook hier lopen de cijfers op, dus laten we hopen dat het toch snel weer ‘normaal’ wordt.

Hopelijk heeft u begrip hiervoor en blijft u mooie ballon decoraties bij ons bestellen.
Wij zorgen voor de kwaliteit zoals u van ons gewend bent en natuurlijk de service!

Let dus wel op. Het kan zo zijn dat u de ene dag kijkt en een andere prijs ziet als de andere dag. Onze excuses voor het ongemak. Wij proberen de website zo snel mogelijk up to date te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *