Voorjaarsactie

Ballonnenboog enkele deur

Voorjaarsactie

Wat is het een prachtig weer, daarom hebben wij nu een speciale voorjaarsactie! Van 26 februari tot 12 maart krijgt u 20% korting op alle enkele ballonnenbogen en dubbele deur ballonnenbogen. Indien u de ballonnenboog naar keuze in uw winkelmand plaatst kunt u later de kortingscode ‘Ballonnenboog‘ invoeren en de korting wordt direct berekend.

Een ballonnenboog is altijd een erg leuk product. Vooral bij bruiloften en partijen. Maar ook zakelijk kan de ballonnenboog een opvallende ballon decoratie zijn.
U kunt bij ons altijd zelf uw kleuren bepalen. Heeft u een ballonnenboog nodig voor een 50 jarige bruiloft dan is natuurlijk een gouden ballonnenboog zeer toepasselijk! Combineren met een andere kleur kan en mag altijd. Voor een ballonnenboog hanteren wij de regel minimaal 1 kleur en maximaal 4 kleuren. Wenst u meer kleuren dan gaat het altijd in overleg met ons. We bekijken dan graag samen met u de mogelijkheden.

Voor bedrijven is het natuurlijk erg leuk om de bedrijfskleuren in de ballonnenboog te verwerken. Een ballonnenboog is en opvallende ballon decoratie en trekt zeker de aandacht van uw klanten.

 

Voorwaarden
Deze actie is niet geldig i.s.m. andere acties.
Tevens niet geldig op de andere ballonnenbogen in ons assortiment.
De actie duurt van 26 februari tot en met 12 maart 2019
U krijgt 20% korting op de ballonnenboog, niet op de eventuele reiskosten.
Leverkosten in de Gemeente Waalwijk zijn gratis
Alle genoemde prijzen zijn excl. btw

Heeft u verder nog vragen of opmerkingen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.