Bijzondere Gender reveal ballon

Gender reveal ballon

Gender reveal ballon met bijzondere verrassing!

Deze gender reveal ballon had wel een heel verrassend effect! De klant had ons in vertrouwen genomen en vroeg ons of wij een gender reveal ballon konden vullen, maar dan met een trouwring! Natuurlijk kunnen wij dit!

De vriendin van deze jongen verwachtte dan ook dat ze een gender reveal party hadden. En wilde dan ook heel graag de bekendmaking met een gender reveal ballon. Haar vriend vond dit een heel goed en mooi moment om haar ten huwelijk te vragen. Een complete verrassing!!

Wij hadden vooraf de ring gekregen en deze aan een ballon vast gemaakt. De ballon werd kapot geprikt en er kwam alleen 1 rode ballon uit. Waarom rood, natuurlijk de kleur van de liefde. Aan deze ballon hing de ring! Toen ze de ballon kapot prikte was er dan ook een complete stilte, niemand snapte het en toe ging hij op zijn knieën. Een fantastisch moment waar nog vaak over gepraat gaat worden.

Na dit mooie moment stond er nog een gender reveal ballon gereed, maar dan met het geslacht er in. Zo konden ze alsnog het geslacht bekend maken en werd het uiteindelijk wel een heel erg bijzondere avond! Ook hier werken wij graag aan mee. Net anders als anders en dan denken wij ook graag met de klant mee. Heb je zelf ook een bijzonder idee nodig of heb je zelf een idee, neem dan contact met ons op en wij denken graag met je mee.

Bekijk snel het filmpje via deze link: Gender reveal ballon