Ballonnen en Confetti

Ballonnen en Confetti

Per januari 2019 hebben wij een nieuw product namelijk ballonnen en confetti. Daarnaast zijn wij het eerste bedrijf welke confetti uit ballon decoraties kunnen laten komen.
2019 staat dan ook voor ons centraal om dit verder uit te werken en dit product bekend te gaan maken.

Wij plaatsen een mooie en unieke ballon decoratie of juist een ballon sculptuur. Op het door u gekozen moment komt er confetti uit de ballon decoratie.
De ballon decoratie maken wij natuurlijk geheel naar uw wens. De kleur van de confetti kunt u ook zelf uitkiezen.

Dit product is dan ook milieuvriendelijk. Eerder werden er vele openingen en start schoten gedaan door middel van helium ballonnen. Ondanks dat wij biologisch afbreekbare ballonnen leveren is dit natuurlijk niet ideaal voor de natuur. De ballonnen komen altijd ergens naar beneden. Ze zullen dan op dit plek wel afbreken, maar is er een dier in de buurt dan kan deze de ballon in zijn maag krijgen.

Met dit nieuwe product kunnen wij ook een spectaculaire opening verzorgen, maar dan zeker milieuvriendelijk. De confetti kan na de opening opgeruimd worden en de ballon decoratie weer afgebroken worden.
Een win win situatie voor een mooi en geslaagd feest!

Viert u in 2019 een opening of een ander feest waar een startschot gegeven dient te worden? Denk dan zeker aan ons. Neem contact met ons op en we bespreken graag met u de mogelijkheden van dit nieuwe en unieke product.