Helium ballonnen

Op zoek naar mooie en duurzame helium ballonnen? Wij hebben altijd helium op voorraad en daardoor kunnen jullie bij ons altijd terecht voor zwevende ballonnen. Zo kunnen jullie bij ons terecht voor losse ballonnen, maar ook voor tafeldecoraties of vloerdecoraties.
Wij kunnen de zwevende ballonnen leveren is zeer veel kleuren. Neem hiervoor een kijkje in onze kleurenkaart.

Helium ballonnen

Deze ballonnen leveren wij uitsluitend met onze eigen ballonnen. Al onze ballonnen zijn namelijk biologisch afbreekbaar. Dit is natuurlijk voor de natuur heel erg van belang. Verder zullen wij nooit folieballonnen meegeven voor een ballon oplating. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend onze latex ballonnen. Aan deze latex ballonnen zullen wij ook geen lint bevestiging alleen uitsluitend biologisch afbreekbaar touw. 
Al onze ballonnen zijn namelijk biologisch afbreekbaar. Onze ballonnen worden namelijk gemaakt van natuurlijke latex welke uit bomen gewonnen wordt. Het restafval van de ballonnen wordt gebruikt om o.a. hondenspeeltjes van te maken. Ook deze zijn bij ons verkrijgbaar. Hier werken we samen aan een duurzame toekomst.

stuur ons een e-mail

Ballondecoraties met helium.

Daarnaast kunnen wij natuurlijk ook andere producten leveren met helium. Zoals mooie tafeldecoraties of vloerdecoraties. De mogelijkheden zijn groots. 
Op zoek naar meer ideeën of foto’s? Volg ons dan ook op facebook en instagram
Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan altijd contact met ons op en wij zullen hopelijk alle vragen kunnen beantwoorden.

Helium ballonnen